Bandièra01 1180x150: Comuna de Tolosa

Actualitats

Li remembran a Rajoy qu’en Espanha i a tanben de presonièrs politics

Mariano Rajoy demanda la libertat dels presonièrs politics de Veneçuèla. Mas David Fernàndez li remembra que l’estat espanhòl a tanplan d’opausants politics en preson

Après la victòria de l’oposicion a las eleccions legislativas en Veneçuèla, lo president del govèrn espanhòl, Mariano Rajoy, faguèt una crida sus Twitter en demandant la libertat per Leopoldo López e d’autres opausants antichavistas que son en preson. “Après las eleccions en Veneçuèla, o reïtèri: libertat per Leopolzo López e totes los presonièrs politics. Per Calendas amb la familha”, çò disiá lo cap espanhòl.
 
Sul pic, l’èx-deputat de la CUP al Parlament de Catalonha, David Fernàndez, remembrèt a Rajoy que dins l’estat espanhòl i a tanben de presonièrs politics coma Arnaldo Otegi, entretant. Fernàndez o diguèt d’un biais plan concís en mençonant solament doas etiquetas que se son emplegadas ben sovent pel ret social: #FreeOtegi#FreeThemAll.
 
 

Jornalet es possible gràcias al sosten economic e jornalistic dels legeires e benevòls. Se lo podètz sosténer en venent sòci dels Amics del Jornalet o de l'Associacion ADÒC, o tot simplament en fasent un don, atal contribuiretz a far un mèdia mai independent e de melhora qualitat.

Comentaris

Escriu un comentari sus aqueste article